Klik hier: Nog 24 uur om deze wereldwijde monsterovername te stoppen!


See on Scoop.itten Hagen on Social Media

Grote corporaties proberen op dit moment een geheime deal te sluiten die hen immuun maakt voor overheidsregulering.

 

Er beginnen details uit te lekken over een geheime machtsgreep van gigantische proporties. De deal dreigt alles waar wij voor staan, van een vrij internet tot gezondheidzorg en milieu bescherming, op de schop te gooien. Wij hebben slechts 24 uur om het tegen te houden.

 

De afgelopen jaren hebben corporaties in het grootste geheim zitten broeden op een nieuw plan om hun zakken te vullen. De grote tabaks-, olie- en medicijn corporaties, maar ook Walmart en zo’n 600 bedrijfslobbyisten hebben samen dit masterplot tegen onze democratieën gesmeed. Zij hebben dit plan dat anti-rook wetgeving, het vrijgeven van betaalbare medicijnen en het garanderen van een vrij internet onder druk zet, zelfs geheim weten te houden van onze eigen volksvertegenwoordigingen.

 

Als wij bureaucraten en grote corporaties nu afschrikken van het tekenen van deze deal door wereldwijd met een miljoen man sterk onze verontwaardiging te laten horen, kunnen wij de deal nog wegvagen voordat de inkt over 24 uur droog is. Teken hieronder en stuur dit door aan iedereen die je kent. Avaaz zal dan de petitie teller levensgroot op de muur van de conferentiezaal projecteren, zodat de onderhandelaars hun plannen onder druk van een wereldwijd front van verontwaardigde burgers met hun eigen ogen kunnen zien ploffen.

 

 

See on www.avaaz.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s