Samsung Galaxy S4 vanaf 27 april in de winkels


Vanaf zaterdag 27 april is de Samsung Galaxy S4 in twee kleuren in Nederland verkrijgbaar. De eerste maand krijgen de eerste kopers er een gratis geheugenkaart van 64 GB bij. Dat maakte Samsung dinsdag bekend. 

De Galaxy S4 is het nieuwe paradepaardje in de Galaxy-reeks. Samsung haakt in op de troonswisseling met een actie via www.onzetroonopvolger.nl. Via de speciale actiesite kan iedereen de aanstaande koning Willem Alexander geluk wensen. Op 1 mei, de eerste werkdag van de koning, zal Samsung een Galaxy S4 vol met de gelukwensen aan Willem Alexander aanbieden. “Want bij een nieuwe baan hoort een nieuwe smartphone”, aldus Samsung.

Laurens ten Hagen‘s insight:

Samsung kondigde de Galaxy S4 vorige maand aan in New York. Meest opvallende aan het nieuwe paradepaardje is de uitrusting met een 4,99 inch Full HD Super AMOLED-scherm en een 1,9 Ghz quad-core processor. Het toestel zit verder vol met een aantal nieuwe sensoren, onder meer om de temperatuur, vochtigheid en lichtintensiteit te meten. Samsung heeft verschillende nieuwe apps voor het toestel ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld S Health, die met deze sensoren samenwerken. Ook nieuw is Smart Pause, een functie die een filmpje automatisch pauzeert wanner er van het scherm wordt weggekeken. 

De Samsung Galaxy S4 ligt vanaf zaterdag 27 april om 10 uur in de winkels in de kleuren Black Mist en White Frost. De eerste 100.000 gebruikers kunnen gratis een exclusieve editie van Need for Speed Most Wanted downloaden. Wie zich voor 31 mei registreert krijgt gratis een 64 GB microSD-kaart cadeau. De Galaxy S4 heeft een adviesprijs van 699 euro.

See on www.connexie.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s